100
1 iunie 2018

Sighetu Marmației – Sesiune de informare Transilvania START UP

Dragi prieteni, avem plăcerea să vă anunțăm un eveniment de informare special dedicat viitorilor antreprenori din Sighetu Marmației. Echipa proiectului Transilvania START UP vine în fața voastră pentru a vă explica care este punctul de plecare prin care vă puteți transforma în afaceri de succes ideile la care visați.

Vă așteptăm, așadar, în Sighetu Marmație, în data de 11 iunie, începând cu ora 16.00 la Sala Radio, str. Plevnei nr. 8.

Vom discuta despre:
→ Proiectul Transilvania START UP și de ce reprezintă o oportunitate pentru voi;
→ Condițiile de eligibilitate ale proiectului și ale Programului România Start-up Plus;
→ Cum vă puteți înscrie în program;
→ Criterii de selecție a planurilor de afaceri ce urmează a fi finanțate;
→ Idei de afaceri și cheltuieli eligibile pentru acestea;
→ Sesiune de întrebări și răspunsuri

Dacă doriți să aflați mai multe informații despre proiectul nostru înainte de a ne întâlni, vă rugăm să accesați pagina proiectului: www.TransilvaniaStartUP.ro și să urmăriți pagina Transilvania START UP.

Participarea la evenimentul de informare este gratuită dar condiționată de completarea formularului de înscriere, locurile fiind limitate: http://bit.ly/SighetuMarmatiei_11iunie
————————————————–

„TRANSILVANIA START UP – dezvoltare antreprenorială, consiliere, mentorat”, cod SMIS 104902, POCU/82/3/7/104902, este implementat în Regiunea de Nord-Vest de SC Relians Corp S.R.L. în parteneriat cu Asociația Centrul Startup Transilvania, Universitatea Babeș Bolyai și Asociația Centrul Regional FORMATEST.