100
21 aprilie 2021

Săvulescu Antonela Dania – VERNILL DESIGN NOW S.R.L.

Decorare pereți – pentru entitati publice (ex. grădinițe) și entități private, Cluj -Napoca

1. Care este esența afacerii tale? 

Realizăm proiecte de design interior personalizat pentru spații publice.​

2. Ce ai facut în ultimele luni și, dacă a fost cazul, cum te-ai reinventat ca afacere să treci prin criza Covid?

În ultimele luni am prospectat mai mult piața și am identificat un segment de beneficiari care nu au dificultăți în perioada de pandemie. Pentru acești beneficiari am conceput oferte pe care le-am prezentat ca soluția ideală în acest moment, datorită faptului că spațiile sunt mai libere și nu se întrerupe activitatea.

3. Care a fost cea mai are provocare suplimentara care ți-a apărut în business odată cu pandemia?

Provocarea cea mai mare a fost în momentul în care a trebuit să renunțăm la întâlnirile B2B, iar clientii erau „blocați” în case și nu se puteau gândi la viitor.

4. Ce ai învățat și cum ai devenit mai puternic?

Am învățat că trebuie să te focusezi pe obiective și să înaintezi puțin câte puțin zi de zi. Până la urmă, atragi oameni care ți se aseamănă și cu care poți face business.​

5. Ce le-ai transmite antreprenorilor care trec sau vor trece printr-o situație similară, bazat pe experiența ta proprie?

I-aș întreba: „Ai face un efort mai mare care să te scoată din zona de confort, 15-30 minute în fiecare zi, dacă ai ști că acest efort îți va aduce toate beneficiile pe care ți le dorești în următorii ani?” Dacă răspunsul este DA, probabil au toate șansele de reușită.