100
17 noiembrie 2020

Raul Chiș Racolța – BUZZ MEDIA PRODUCTION S.R.L.

Producție materiale video publicitare și producție TV, Cluj-Napoca

1. Care este esența afacerii tale? 

Realizarea de materiale video informative (jurnalistice) și publicitare.

2. Ce ai facut în ultimele luni și, dacă a fost cazul, cum te-ai reinventat ca afacere să treci prin criza Covid?

Pentru a depăși criza Covid 19, mai exact pentru a menține un nivel rezonabil al cifrei de afaceri, am făcut mai multe reportaje pe teren (în aer liber) decât am prognozat, precum și emisiuni online tocmai pentru a evita spațiile închise față de care anumiți invitați și clienți au manisfestat reticență.

3. Care a fost cea mai are provocare suplimentara care ți-a apărut în business odată cu pandemia?

Din cauza gradului crescut de incertitudine, au existat clienți care m-au anunțat pur și simplu că suspendă plățile sau că achita doar parțial facturile, iar un candidat pentru un post la firma m-a anunțat în ultimul moment că pleacă din oraș, pentru a se izola în Ungaria. Din fericire, am depășit aceste momente în scurt timp și am continuat activitatea, chiar dacă cu motoarele la o turație mai redusă.

4. Ce ai învățat și cum ai devenit mai puternic?

Am învățat că orice criza aduce și oportunități. Producția video, în cazul meu, este unserviciu important în comunicarea online.

5. Ce le-ai transmite antreprenorilor care trec sau vor trece printr-o situație similară, bazat pe experiența ta proprie?

Să fie pregătiți să schimbe paradigma, adică să fie atenți la semnalele de pe piață care le indică calea corectă, chiar dacă direcția de urmat nu se suprapune peste planul lor inițial. Mai pe scurt, să fie flexibili și creativi.