100

Înscrierile în cadrul proiectului Transilvania START UP s-au finalizat!

SPUNE-NE POVESTEA TA: ÎNSCRIE-TE!

Iată ce trebuie să faci pentru a fi parte din programul nostru:

  1. Completează cu atenție informațiile cerute mai jos și atașează documentele cerute care sunt valabile în cazul tău. Ești gata să apeși “trimite”? Fii cu un pas înaintea altora, și asigură-te ca totul e corect. Ne place atunci când ești atent la detalii.
  2. Dacă formularul este completat corect, în termen de maxim o săptămână vei fi programat pentru a susține un interviu online despre tine și visul tău de antreprenor. Dacă nu, trebuie s-o luăm de la capăt; n-ar fi păcat?
  3. Te potrivești în cadrul programului nostru dacă obții minim 70 de puncte conform grilei de evaluare, caz în care vei primi o confirmare de acceptare, în termen de maxim o săptămână de la susținerea interviului. Citește aici mai multe despre modul de evaluare a participanților.
  4. În cazul în care nu te putem include în program te invităm să faci parte din comunitate online Transilvania START UP unde facem schimb de idei și resurse, ne motivăm și ne susținem reciproc.
  5. Ești acceptat oficial în program în momentul în care ne aduci dosarul de înscriere în format fizic, la data comunicată de noi.

Dacă ai trecut prin toți acești pași, ești pe mâini bune! Vom ține legătura constant și îți vom comunica din timp locația și perioada de desfășurare a cursului de formare antreprenorială. Primul curs va începe la finalul lunii mai.

Înainte să completezi dosarul de înregistrare te rugăm să te asiguri că ai înțeles condițiile de participare în cadrul acestui program, așa cum reies ele din Formularul de înscriere de mai jos. Formularul este editabil, îl poți completa în format electronic. Pentru PDF-uri mai mari decât limita permisă (4MB), folosește https://smallpdf.com/compress-pdf.

Dacă mai ai nelămuriri, contactează-ne sau urmărește pagina noastră ca să afli când avem o prezentare a programului în orașul tău.