100
17 noiembrie 2020

Marius Parno – PARNORIUS S.R.L.

Spălătorie auto – self service, Zalău

1. Care este esența afacerii tale? 

SC PARNORIUS SRL desfășoară activități de spălătorie auto în regim self-service pentru locuitorii orașului Zalău și pentru cei care tranzitează orașul.

2. Ce ai facut în ultimele luni și, dacă a fost cazul, cum te-ai reinventat ca afacere să treci prin criza Covid?

În ultimele luni în perioada de criză provocată de COVID -19 am încercat să ofer clienților aspiratul interior, soluție pentru jante și silicon pentru cauciucuri gratuit. Am realizat promovare la radio și online, pe pagina de facebook.Am încercat să mă fac cunoscut, dar și util, oferind spălarea auto gratuită pentru ambulanțe și alte autovehicule implicate în lupta contra COVID.

3. Care a fost cea mai are provocare suplimentara care ți-a apărut în business odată cu pandemia?

Cea mai mare provocare apărută odată cu pandemia a fost faptul că în perioada stării de urgență am deschis efectiv afacerea, iar numărul clienților a fost foarte mic în comparație cu estimările mele.

4. Ce ai învățat și cum ai devenit mai puternic?

Pentru a deveni puternic am învățat că promovarea e cheia succesului, apoi serviciile de calitate.

5. Ce le-ai transmite antreprenorilor care trec sau vor trece printr-o situație similară, bazat pe experiența ta proprie?

O afacere se naște , trăiește și apoi moare. Ca în orice lucru în care vrei să excelezi, trebuie investit timp,  iar succesul unei afaceri este promovarea. Mixul de marketing este foarte important și cu acesta trebuie lucrat. Curajul este cea mai importantă caracteristică a unui antreprenor.